Skip to content

Hotel

Het Wapen van Enkhuizen is gelegen aan één van de oudste straten van Enkhuizen; de Breedstraat. Met uitzicht op het Zuiderzeemuseum, gelegen naast het oude stadhuis en met zo’n 40 Rijksmonumenten als buren, kunnen we zeggen dat ons hotel zich in goed gezelschap bevindt.

Warm welkom

Wie Het Wapen binnenloopt, voelt zich meteen thuis. De gezellige lounge is het kloppend hart van ons hotel. Hier kunt u inchecken, een drankje bestellen aan de authentieke bar, smaakvol ontbijten, gezellig bijkletsen of een spelletje doen. Maak een keuze uit één van de vele zitjes om een krantje te lezen of heerlijk weg te duiken in een goed boek.

Uw gastvrouw Marlies vertelt u graag over de vele wandel- en fietsroutes in en om Enkhuizen. Ook kunt u bij haar terecht voor informatie over activiteiten en bezienswaardigheden in de wijde omgeving en tips voor fietsverhuur.

sappen 2

Welterusten

Op de begane grond bevinden zich onze tuinkamers, waarvan 1 studio met eigen kitchenette. De tuinkamers hebben allen toegang tot de besloten stadstuin, waar u al vroeg in het voorjaar kunt genieten van de zon.

De overige een- en tweepersoonkamers en familiekamers zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping. Ons hotel beschikt niet over een lift maar gastheer Mark helpt u graag met uw bagage. Op aanvraag installeert hij ook een extra bed of babybedje op uw kamer. Informeer vóór het boeken naar de mogelijkheden.
Alle kamers beschikken over een eigen badkamer, een gezellig zitje en koffie- en theefaciliteiten. Op de gang is tegen betaling een minibar tot uw beschikking.

Diverse kamers hebben uitzicht over de autoluwe Breedstraat.

voorkant
borden buffet

Goedemorgen

Alle boekingen zijn inclusief een kakelvers, Hollands ontbijt. Wij serveren lekkernijen van onze lokale partners: brood, fruit en zuivel in zijn puurste vorm.
In de zomer geniet u van al dit lekkers op ons gezellige terras.
Wilt u al vroeg op pad? Dan verzorgt Marlies graag een ontbijtje of lunch voor onderweg.

Wilt u dieetwensen vooraf met ons bespreken? Zo komen we beiden niet voor verrassingen te staan.

kamer 1

Check-in:

van 15.00-21.30

Check-out:

van 08.00-11.00

Alle prijzen zijn inclusief ontbijt (tussen 08.00/10.00u) en exclusief € 3,00 toeristenbelasting per persoon per nacht.

Voor de laagste prijsgarantie boekt u rechtstreeks bij ons!

Wilt u meer informatie of wilt u persoonlijk boeken?
Neem dan gerust contact met ons op:

Het Wapen van Enhuizen – Mark en Marlies Kolhoff – Breedstraat 59, 1601 KB Enkhuizen

0031 (0)228 324257info@hetwapenvanenkhuizen.nl