Skip to content

Locatie

Hotel Het Wapen van Enkhuizen is gelegen aan één van de meest authentieke straten, in het centrum van de stad. U kunt ons hotel gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer en met de auto of de fiets.

Gebruik voor uw navigatie het adres: Breedstraat 59, 1601 KB, Enkhuizen.

Openbaar vervoer

Stap uit op station Enkhuizen en loop om de haven heen (u volgt de Havenweg). Loop om stadstoren Drommedaris heen en ga over de ophaalbrug rechtdoor. Neem de 4e straat links, dit is de Breedstraat.

Deze wandeling is 850 meter lang en duurt ongeveer 12 minuten. U maakt op deze manier direct kennis met enkele highlights van de stad.

Aankomst met de auto

Vanuit de richting Hoorn of Lelystad: volg de N307, de N505 en de borden ‘Sprookjeswonderland’. Via de Dreef, Noorderweg en Vissersdijk rijdt u zo de Breedstraat op.

U kunt voor en om ons hotel heen parkeren in de blauwe zone voor 3 uur, hierna dient u de blauwe schijf te verzetten. Tussen 20.00-10.00 en op zon/feestdagen is het vrij parkeren.
Ook kunt u bij de Compagniehaven betaald parkeren en gratis parkeren achter het NS station.
Wij helpen u graag bij aankomst meedenken waar u kunt parkeren tijdens uw verblijf.

Aankomst met de fiets

Voor de optimale Enkhuizenbeleving, komt u de stad binnen via het Westeinde en rijdt u om de Koepoort heen. U vervolgt uw weg over de Westerstraat. Sla rechtsaf naar de Prinsenstraat en volg de Dijk langs de diverse havens. Sla linksaf, de H.J. Schimmelstraat in en neem vervolgens de 4e rechts. Dit is de Breedstraat.

Voor de laagste prijsgarantie boekt u rechtstreeks bij ons!

Wilt u meer informatie of wilt u persoonlijk boeken?
Neem dan gerust contact met ons op:

Het Wapen van Enhuizen – Mark en Marlies Kolhoff – Breedstraat 59, 1601 KB Enkhuizen

0031 (0)228 324257info@hetwapenvanenkhuizen.nl